Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΈΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ «DELIFAIR BY EXPOTROF»
02/02/2021 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ                            Πειραιάς, 02 Φεβρουαρίου 2021

ΤΜΗΜΑ:  Εμπορίου                                                         Αρ. Πρωτ.: 482

Πληροφορίες:Ε. Ξενάκη                          

Τηλέφωνο:2104223364       

E-mail:  commerce@pcci.gr         

 

    Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει τα μέλη του ότι, η Περιφέρεια Αττικής θα συμμετάσχει στη διαδικτυακή έκθεση τροφίμων-ποτών «TheDeliFairbyExpotrof» που θα πραγματοποιηθεί από 1-5 Μαρτίου 2021, με επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

         Η ψηφιακή εμπορική έκθεση είναι βασισμένη στις λειτουργίες επικοινωνίας και προβολής της φυσικής εμπορικής έκθεσης, με απαραίτητη την παρουσία του εκθέτη και των εκπροσώπων του στο ψηφιακό περίπτερο για τις ημέρες και τις ώρες που θα διεξάγεται η έκθεση. Η ψηφιακή διοργάνωση της Έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ έχει στόχο να προσελκύσει το ενδιαφέρον επαγγελματιών και καταναλωτών και να συμβάλλει στην επίτευξη συνεργασιών και συμφωνιών με σκοπό την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών τροφίμων και ποτών και της εξαγωγικής δραστηριότητας.

       Όσες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως εκθέτες στο ψηφιακό περίπτερο της Περιφέρειας καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 07/02/21 με υποβολή σχετικής αίτησης καθώς και υπεύθυνης δήλωσης θεωρημένης με το γνήσιο της υπογραφής, στη Δ/νση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: agrotiki1@patt.gov.grή στο fax: 2132065020.

         Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν με την Περιφέρεια Αττικής – Διεύθυνση Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής στα τηλ.: 2132065745, κα Κωνσταντοπούλου Μαρία, 2132065770, κα Σταυρουλάκη Βασιλική και 2132065771, κος Αντωνόπουλος Αθανάσιος.  

 

Συνημμένα: 1) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

     2) Αίτηση εκθέτη

     3) Υπεύθυνη δήλωση

 

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή