Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
03/08/2018 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Κατά την πρόσφατη συνάντηση του Προέδρου του Ε.Β.Ε.Π., κου Β. Κορκίδη και του Αντιπροέδρου, κου Δ. Μαθιού, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Βοϊβοντίνα (αυτόνομη επαρχία Σερβίας), συζητήθηκαν οι μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για την περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχέσεων, μεταξύ των επιχειρήσεων της Ελλάδας και της Σερβίας και τη ραγδαία εξέλιξη του λιμανιού του Πειραιά, ως του ταχύτερα αναπτυσσόμενου λιμένα, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

 

Με στόχο την ανάπτυξη των διμερών εμπορικών σχέσεων, με την επίτευξη πρόσφορων επιχειρηματικών συνεργασιών, ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, σας καλούν να συμμετάσχετε σε σχετική επιχειρηματική αποστολή που προγραμματίζεται για τέλη Σεπτέμβρη - αρχές Οκτώβρη στη Βοϊβοντίνα της Σερβίας.

 

Επίσης, το Ε.Β.Ε.Π. προσκαλείται από την εταιρεία EconomistEventsforGreece, Cyprus, MaltaandSoutheastEuropeνα συμμετάσχει δια του Προέδρου του, μαζί με 10μελή επιχειρηματική αποστολή στην 7η Σύνοδο του Economist (για την οποία τα έξοδα εγγραφής καλύπτονται από τη διοργάνωση) για την Ε.Ε. και την Ν.Α. Ευρώπη, με θέμα «Μία αειφόρος ανάκαμψη για τα Βαλκάνια», 4-5 Οκτωβρίου 2018, στο Βελιγράδι.

 

Με στόχο την παρουσία του Επιμελητηρίου μας σε μία απ’τις δύο, ή και τις δύο ανωτέρω αποστολές, καθώς και τη σωστή διοργάνωσή τους, εφόσον επιθυμείτε, παρακαλείσθε όπως συμπληρώσετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφέροντας απαραιτήτως τους τομείς δραστηριότητας που εκπροσωπείτε.

 

Παράταση Υποβολής Δηλώσεων Συμμετοχής μέχρι Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018.

 

 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ:

- Δελτίο Τύπου Ε.Β.Ε.Π.

- Στοιχεία για το Διμερές Εμπόριο Σερβίας-Ελλάδας

- Προσωρινό Πρόγραμμα 7ης Συνόδου του Economist

- Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

 

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή