Ενημέρωση   /   Ανακοινώσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΟΣΑ
27/03/2017 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του, σχετικά με το Συνέδριο Διαβούλευσης στις 27 - 29 Μαρτίου 2017, στην Αθήνα, (και 30- 31 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη) πουδιοργανώνει, άνευ κόστους συμμετοχής, ο Τομέας Καταπολέμησης της Διαφθοράς του ΟΟΣΑ,  για την προώθηση της συμμόρφωσης κατά της διαφθοράς, την προώθηση αποτελεσματικών εσωτερικών ελέγχων και της επιχειρηματικής ηθικής στις ελληνικές επιχειρήσεις, στο πλαίσιο του Ελληνικού Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

 

Ο ΟΟΣΑ έχει δεσμευτεί να υποστηρίζει τις ελληνικές αρχές και να παρέχει τεχνική καθοδήγηση για την εφαρμογή του προγράμματος μεταρρυθμίσεων σε μια σειρά προκαθορισμένων χώρων που αφορούν τον ιδιωτικό τομέα. Στο Συνέδριο αυτό θα παρευρεθούν διεθνείς εμπειρογνώμονες από τον ΟΟΣΑ και τα κράτη μέλη του οργανισμού, εμπειρογνώμονες από την ελληνική Κυβέρνηση καθώς και έμπειροι επαγγελματίες από τον ιδιωτικό τομέα, με σημαντική εμπειρία σε θέματα συμμόρφωσης και πρόληψης της διαφθοράς.

 

Η διασφάλιση ισχυρής παρουσίας του ελληνικού ιδιωτικού τομέα είναι ζωτικής σημασίας για την ευαισθητοποίησή του σε αυτά τα ζητήματα.

 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σύνολο ή μέρος του Συνεδρίου παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την κα Χριστίνα Αναγνωστοπούλου (christina.anagnostopoulou @oecd.org. /+30 210 340 1226).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την κα Χριστίνα Τρεμόντι (kristina.tremonti@oecd.org / +30 210 340 1227) ή την κα Claire Leger (claire.leger@oecd.org / +33 1 45 24 78 47)

 

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα του Συνεδρίου Διαβούλευσης


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή