Ενημέρωση   /   'Αρθρα-Δηλώσεις-Παρεμβάσεις   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Κορκίδης: Έχουμε προσδοκίες για την περίοδο των εκπτώσεων – Έρχονται την κατάλληλη στιγμή
15/07/2022 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

«Οι θερινές εκπτώσεις έρχονται να αντιμετωπίσουν τον ετήσιο πληθωρισμό», δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.


Ο κ. Κορκίδης, μιλώντας στον Alpha, τόνισε πως οι φετινές θερινές εκπτώσεις δεν έρχονται με τις καλύτερες συνθήκες, λόγω του διαθέσιμου εισοδήματος, το οποίο έχει περιοριστεί πάρα πολύ από τους λογαριασμούς που καλούμαστε να πληρώσουμε».

 

«Ωστόσο», συνέχισε, «έρχονται την κατάλληλη στιγμή, γιατί μπορούν να αντιμετωπίσουν αυτή την ακραία ακρίβεια και να δώσουν τη δυνατότητα στα νοικοκυριά να κάνουν κάποιες έξυπνες αγορές. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, στόχος είναι «μαζί να ξεπεράσουμε αυτό το πληθωριστικό σοκ που αντιμετωπίζουμε τους τελευταίους μήνες. Έχουμε προσδοκίες για την περίοδο των εκπτώσεων».


Σε ό,τι έχει να κάνει με την παραβατικότητα από την πλευρά των εμπόρων, ο κ. Κορκίδης είπε πως «η παραβατικότητα την περίοδο των εκπτώσεων τα τελευταία χρόνια δεν ξεπερνάει το 2,5%. Αυτό δείχνει ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να κοροϊδέψει τον καταναλωτή».

 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή