Επιμελητήριο   /   Οι Εκδηλώσεις μας   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «BUSINESS INNOVATION GREECE»
22/03/2019 - ΠΗΓΗ: Ε.Β.Ε. ΠΕΙΡΑΙΩΣ

innovation_F23780.jpg

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Business Innovation Greece», το οποίο είναι μέρος των προγραμμάτων EEA & Norway Grants 2014-2021 και θα προσφέρει χρηματοδότηση σε επιχειρήσεις με στόχο τη στήριξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας.

 

Το Innovation Norway, ως διαχειριστής κι αποκλειστικός αρμόδιος για την αξιολόγηση και επιλογή των έργων, καθώς και για την εκταμίευση της χρηματοδότησης, θα διοργανώσει ενημερωτικές ημερίδες ανά την Ελλάδα για τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους. Πιο συγκεκριμένα: 

 

-Η επίσημη έναρξη του προγράμματος «Business Innovation Greece» θα γίνει σε εκδήλωση στις 27 Μαρτίου στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής.  Ακολουθούν αντίστοιχες ενημερωτικές ημερίδες:

 

-Στη Θεσσαλονίκη (02/04),  στο Εθνικό Κέντρο Έρευνας Τεχνολογίας και Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ- 6ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης 57001 Θέρμη, Θεσσαλονίκη). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής. 

-Στο Ηράκλειο (09/04), ο τόπος αναμένεται να επιβεβαιωθεί. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής. 

-Στην Πάτρα (11/04), στο Επιστημονικό Πάρκο Πατρών (Οδός Σταδίου, 265 04 Ρίο – Πάτρα). Η είσοδος θα είναι ελεύθερη κατόπιν εγγραφής. 

Οι χώροι διεξαγωγής των ημερίδων θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Innovation Norway [https://bit.ly/2FbTuSR] , από όπου και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν την αντίστοιχη εγγραφή. 


Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή